úterý 21. ledna 2014

Blízká smrt a kabelka za 50 litrů


Viděli jste tu novou kabelku Mulberry??? V mojí oblíbené oyster pink barvě. Musela jsem ji mít, to, že zase nebudu mít půl roku na milované lanýže, mě prostě nezastaví. Chápete, ne. Dát 1600 liber zabolí u srdce, ale ne tolik, jako škrábanec na první Vuittonce. 

Jsem myslela, že fakt dostanu infarkt, tep tak 240 na 180. Všimla jsem si té rýhy do  monogramem potištěné telecí kůže v  restauraci a šedesát sekund jsem jen ječela... Ok, ječela bych dýl, ale tamní pikolík, nápadně podobajíci se ex mojí babičky mi přinesl Martini. Vsadila bych se, že do ní plivnul, protřepal a zamíchal, jeho obličej totiž jasně říkal: 'Drž už konečně hubu ty krávo zazobaná.'
Vlastně to možná fakt byl ex mojí babči, určitě mě poznal a teď se mi mstí za to, že mu utekla za mladším a uťala mu přístup k financím. Jsem na ni pyšná, třicetiletý zahradní architekt je mnohem lepší než sedmdesátiletý pingl.

No, stejně jsem na dietě, takže lanýže si odpustím. Tentokrát zkouším mrkvovou dietu. To znamená, že celý den jíte jen mrkve a večer to proložíte celerem. Při dobré představivosti to můžete považovat za Svíčkovou, tak to aspoň dělám já. Mezi náma, aby byl dojem Svíčkové dokonalý, prokládám to ješte petrželí, cibulí, brusinkami a smetanou. No a samozřejmě vývar. Takže po dvou týdnech 'mrkvové' stravy jsem zhubla z 52kg na 55kg.


 Moje nová láska ❤️❤️❤️ jestli na ní někdy bude škrábanec, skáču z Nuseláku


2 komentáře: